» دستورالعمل برگزاری کارگاه آموزشی مقابله با خشونت علیه زنان
دستور العمل کارگاه آموزشی خشونت خانگی برای فعالان اجتماعی، روزنامه نگاران و افرادی که مایل به حمایت از قربانیان خشونت خانگی هستند.
» دستور العمل برگزاری کارگاه آموزشی؛ حساسیت جنسیتی
دستور العمل کارگاه آموزشی با موضوح حساسیت جنسیتی برای کنش گران اجتماعی و جوانان تحصیل کرده که مایل به شناخت بیشتر درباره تفاوت ها و نابرابری های جنسیتی و شناخت علل و ابزارهای آن هستند.
» کتابچه راهنما: حقوق زنان قربانی خشونت خانگی و مقررات طلاق به دلیل آن
بدون شک ایران از جمله کشورهایی است که خشونت خانگی در آن بسیار مشاهده می شود. آمار قابل توجه پدیده خشونت خانگی در ایران ضرورت مطالعه در این مورد و ارائه راهکارهای مقابله با آن را دوچندان میکند. خشونت خانگی را میتوان از جنبههای مختلف بررسی کرد و راهکارهای متنوعی را برای مقابله با آن ارائه داد که یکی از مهمترین آنها راهکارهای حقوقی است. در این راستا حقوق ایران نیز علیرغم نقص جدی و نگاه سنتی به خشونت درون خانه، مقرراتی را پیشبینی کرده است که با استفاده از آنها میتوان با بخشی از خشونتهای خانگی مقابله کرد
» کتابچه راهنما: راهنمای دفاع از قربانیان خشونت خانگی
در این راهنمای حقوق سعی شده است تا با تکیه بر مطالعات موردی و تجربیات نگارنده از دفاع در پروندههای خشونت خانگی، مطالب مفیدی پیش روی خوانندگان و علاقمندان به دفاع در این پروندهها قرار داده شود. بدیهی که همه مدافعین حقوق و وکلای دادگستری با استراتژی و تاکتیکهای دفاع در دادگاهها آشنایی دارند، اما آنچه این راهنما پیشرو قرار میدهد، برای برانگیختن حس دفاع به صورت اختصاصی در پروندههای خشونت خانگی است.
» کتابچه راهنما: شرحی بر مشاوره های حقوقی خانه امن
وبسایت خانه امن تاکنون توانسته است با درج مطالب آموزشی در فضای مجازی، توجه قربانیان خشونت خانگی در ایران را به خود جلب کند. همچنین از تعدادی از وکلای ایرانی دعوت شد تا با خانه امن همکاری کنند و به موکلینی که مشکل خود را از طریق تلفن، ایمیل، فیسبوک، و سایت مطرح میکنند، پاسخهای حقوقی ارائه دهند. مشاوران خانه امن با امکانات قانونی موجود به یاری موکلین شتافتهاند و حاصل کار گزارشی است که به عنوان یکی از دستاوردهای این حوزه دستهبندی شده و به صورت یک کارنامه موفق با خوانندگان سایت به اشتراک گذاشته میشود.
» دفترچه راهنما برای مشاوران خانه امن
این دفترچه، راهنمایی برای خدمات مشاورهای خانه امن است که شامل مباحث زیر میشود:
بررسی مسائل اجتماعی حول موضوع خشونت خانگی در ایران – تجزیه و تحلیل قوانین کیفری و قانون خانواده و همچنین بخشهای مربوطه در قانون اساسی ایران – شناسایی قوانین اسلامی میانهرو – معرفی میثاقهای بینالمللی مربوط به خشونت خانگی که ایران آنها را امضا کرده و نسبت به آنها متعهد است – معرفی راهکارها و ابزارهای لازم برای ارتباط موکلین با مشاوران خانه امن.
» راهنمای مديريت پروژه های اجتماعی
هر روز فرصتهای بیشتری برای تداوم فعالیت سازمانهای جامعه محور فراهم می شود. تداوم فعالیت این سازمان ها از طریق تامین مالی یا دریافت پول از ساختارهای دولت محلی ممکن می شود و از آن ها انتظار می رود که بتوانند داراییه ا و خدمات را به شیوه حرفه ای مدیریت کنند تا اجرای موفق پروژه ها تضمین شود.
رهبران جامعه مسئولیت برقراری رفاه و پیشرفت جوامع خود را به عهده می گیرند. آیا شما یک رهبر جامعه محسوب می شوید؟ آیا مایل هستید به یکی از این رهبران تبدیل شوید؟ چگونه باید تیمی بسازیم که تمامی اعضا با وجود اینکه وظایف متفاوتی دارند در قالب یک کل عمل کنند؟
در سراسر دنیا، برنامه ها و فعالیت های بسیاری وجود دارد که برای بهبود شرایط در جوامع محلی ایجاد شده اند. اما چگونه متوجه می شویم که این برنامه ها کارآمد هستند؟ اگر کارآمد نیستند، و حتی اگر کارآمد هستند، چگونه می توانیم آنها را بهبود بخشیم تا برای جوامع مناسب تر باشند؟ چگونه یک سازمان می تواند به خوبی تصمیم بگیرد که کدام برنامه ها بهترین تاثیر را روی جوامع دارند؟
» راهنمای ارزيابی نیازها و منابع جامعه
وقتی می خواهید در جامعه تان با موضوعاتی مثل خشونت و یا سایر موضوعات اجتماعی سروکار داشته باشید، علاوه بر داشتن اطلاعاتی دقیق از نیازهای افراد و سازمان هایی که این خدمات را ارائه می دهند، باید از منابعی که جامعه شما برای برآورده کردن این نیازها در اختیار دارد نیز مطلع باشید. بهترین راه برای بدست آوردن این اطلاعات، طرحی برای شناسایی نیازهای محلی و منابع موجود برای تامین آن هاست. این راهنما مروری دارد به دلایل ارزیابی نیازها و همچنین روش هایی که می توان آن را اجرایی کرد.