پادکست اول از مجموعه سمینارهای آنلاین گروه داوطلبان خانه امن با موضوع خشونت خانگی و انواع آن، باورهای نادرست و عوامل خطر در خشونت خانگی را بشنوید.
سخنران این جلسه خانم نگین صادقیان است . او دوره کارشناسی را در رشته روانشناسی بالینی در دانشگاه تهران به اتمام رساند، و دو دوره کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی از دانشگاه علامه طباطبایی و همین طور کارشناسی ارشد هنردرمانی از دانشگاه لاتروب در ملبورن استرالیا را در سوابق تحصیلیاش دارد.
خانم صادقیان در سال ۲۰۱۱، فعالیت حرفهای خود را در تهران به عنوان رواندرمانگر آغاز کرد و بعد از فارغالتحصیلی از دانشگاه لاتروب به عنوان رواندرمانگر و هنردرمانگر در ملبورن استرالیا مشغول به کار شد. حوزه تخصصی او تروما و تاثیر آن بر سلامت روان نوجوانان و بزرگسالان از فرهنگهای مختلف است و در حال حاضر با مراجعین بزرگسال از فرهنگهای متفاوت کار می کند.
متن اولین سخنرانی از دوره آموزشی آنلاین خانه امن را بخوانید.