محسن افتخاری در گفتوگو با ایسنا با بیان این مطلب، اظهار کرد:این فرد به ۱۰۰ ضربه شلاق، دو سال تبعید و دو سال محرومیت از فعالیت فرهنگی و آموزشی محکوم شده بود که پرونده وی به اجرای احکام ارسال شده است.
وی ادامه داد: رای مربوط به پرونده مذکور که از سوی قاضی کشکولی رئیس شعبه ۷۹ دادگاه کیفری استان تهران صادر شده بود از سوی دیوان عالی کشور تائید شد.
رییس کل دادگستری استان تهران پیش از این گفته بود :در پروندههای غیراخلاقی و منافی عفت به ویژه در جایی که شاکی خصوصی وجود دارد سیاست دستگاه قضایی برخورد قاطع با مرتکبین این جرایم است و هیچگونه مماشاتی در برخورد با آنها نداشته و نخواهیم کرد.
اوایل سال ۹۳ والدین چند دانشآموز یک دبستان پسرانه به دادگاه کیفری مراجعه و از ناظم مدرسه به اتهام آزار و اذیت شکایت کردند که از همان زمان پرونده در شعبه ۷۹ دادگاه کیفری استان تهران به ریاست قاضی محمدیکشکولی تشکیل شد و رسیدگی خود را آغاز کرد.