در اولین روزهای سال جدید خورشیدی، بیلبرد جدیدی با هدف تشویق زنان به پوشش چادر در تهران دیده می شود.
به نوشته وبلاگ ناظران رادیو فرانسه ، در این بیلبرد با ضمیمه کردن عکسی از نقش برجستههای دوران هخامنشی، عنوان شده است “چادر”نه تنها ارزشی اسلامی است بلکه یک سنت ایرانی است.
اما در این میان مشکلی وجود دارد؛ تصویری که به عنوان زنان با حجاب در دوران هخامنشی در این بیلبرد به کار رفته است اساسا تصویر زنان بلکه مردانی هستند که پوشش خاص قوم خود را دارند.
این وبلاگ نوشت: در ادامه سیاستهای تبلیغی جمهوری اسلامی ایران پیرامون حوزه حجاب، هر روز بیلبرد و آگهی تبلیغی تازهای در ایران منتشر و راهی خیابانها میشود، گاهی این بیلبردها آنچنان عجیب و در مواردی حساسیتبرانگیز هستند که به شدت با واکنش بسیاری از کنشگران در شبکههای اجتماعی مواجه میشوند. در این راستا میتوان به تشبیه مردان به مگس و زنان به آبنبات را از معروفترین نمونههای آن عنوان کرد.
در آخرین نمونه این بیلبردها که به تازگی در تهران نصب شده است. سربازان مردی در یک نقش برجسته تخت جمشید به عنوان زنان باحجاب معرفی شدهاند.
در این بیلبوردها، چادر به عنوان “حجاب برتر”معرفی شده است و تاکید شده، چادر نه تنها توصیهای اسلامی بلکه پدیدهای ریشهدار در فرهنگ ایران باستان است.
همچنین در تبلیغ دیگری در تبریز مسابقه ای برای دختران دبستانی برگزار شده است . ایت تبلغ با این عنوان شروع می شود “جایزه نفیس” برای محجبه کردن عروسک ها.
این مسابقه نوروزی در تمام مدارس تبریز برگزار می شود .
شرکت کنندگان تنها باید دختران دبستانی باشند .
در یکی از جدیدترین نظرسنجی های پژوهشکده مطالعات و تحقیقات بسیج در خصوص عفاف و حجاب اعلام شد : ۳۰درصد از جامعه در وضعیت بدحجابی به سر میبرند .
جامعه مطالعاتی این پژوهش از میان ۲ هزار و ۸۶۸ دختر و زن ۱۵ سال به بالا در سراسر کشور بوده است که در دو گروه دارای حجاب و بدحجاب قرار گرفتهاند.
بر اساس اطلاعات به دست آمده از این پژوهش در خصوص وضعیت حجاب و بدحجابی در بین دختران و زنان کشور: حدود ۴۱ درصد از شرکتکنندگان دارای حجاب برتر، ۲۵ درصد حجاب معمولی و ۳۴ درصد دارای حجاب ضعیف هستند.
۷۵ درصد از زنان به حجاب اسلامی اعتقاد دارند، ۱۳ درصد فاقد نظر هستند و ۱۲ درصد اعتقادی ندارند.